Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/9/3/932f1d20-3710-4929-b390-eb55ba3de72d/utulnaknih.sk/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Ako pomôcť | Útulňa kníh

Ako pomôcť

Darovanie kníh

Ak máte záujem darovať knihy, možné sú tieto spôsoby:

  1. menšie množstvo kníh vložíte priamo do regálov/búdok.
  2. knihy donesiete ku nám – Južná trieda 30, Košice.
  3. knihy vyzdvihneme u Vás – platí pre väčšie množstvo kníh.

V posledných dvoch menovaných prípadoch je potrebné dohodnúť sa na konkrétnom čase. Prosíme kontaktujte nás na kontakt@utulnaknih.sk.

V blízkej dobe budú na frekventovaných miestach zriadené aj knižné boxy, kde budete môcť nepotrebné knihy vhodiť. O ich umiestnení Vás budeme včas informovať.

Dobrovoľnícka pomoc

Uvítame pomoc pri zbere kníh resp. monitorovaní a dopĺňaní stavu knižných regálov.  Ak by ste sa radi takto podieľali na záchrane kníh, kontaktujte našu koordinátorku pre dobrovoľnícku činnosť, Ing. Xéniu Michaličovú: dobrovolnici@utulnaknih.sk. Potešíme sa.

Zriadenie knižného regálu/knižnej búdky

Ak máte tip na umiestnenie ďalšieho knižného regálu alebo knižného búdky, kontaktujte nás. Je potrebné, aby išlo o miesto, ktoré je verejne dostupné, priestorovo vyhovujúce a kde budú mať záujemcovia vytvorené podmienky na nerušený výber / odovzdávku kníh – neodporúča sa priestor s vysokou hlučnosťou napr. v podobe hudobnej produkcie.